Rádi si k obědu či večeři dopřejete sklenku vína, ale nejste si jisti správným výběrem? Toto dilema za vás jednou provždy vyřeší kolekce BISTRO WINE. Ať už máte rádi bílé nebo červené maso, smetanové omáčky, nebo si rádi pochutnáte na salátu, výběr vhodné odrůdy už řešit nemusíte. Díky předem stanovené ideální kombinaci vína a pokrmů, sestavené sommeliery, bude vaše volba vždy tou správnou.
Bistro Wine Chicken and salad
Svěží víno s vůní muškátu a broskví s jemně kořenitou chutí, které je perfektní v kombinaci s drůbežím, rybou nebo vítaným zpestřením jídelníčku v podobě zeleninových salátů. Díky lehkému obědu si udržíte linii, ale také budete mít dost energie pro zvládnutí pracovních povinností.
Doporučená teplota podávání: 9–11 °C
Doporučená cena: 99 Kč, www.osobnivinoteka.cz
Bistro Wine Creamy sauce
Suché bílé víno, které představuje skvělou volbu k jídlu na základě smetanových omáček, ať již jsou to těstoviny, drůbeží maso nebo například zapékaná zelenina. Citrusové tóny ve vůni jsou doplněny příjemnou kyselinkou, která je ideální kombinací k plné chuti vašeho pokrmu.
Doporučená teplota podávání: 9–11 °C
Doporučená cena: 99 Kč, www.osobnivinoteka.cz
Bistro Wine Asia food
Pro milovníky výrazných, kořeněných či ostrých jídel se skvěle hodí právě Bistro Wine Asia food. Skvěle doplní například kořeněná jídla, kari nebo také úpravy masa ve stylu wok. Díky svému aroma, a především plnější polosuché chuti se nenechá zastínit výrazností pokrmu. Vytvoří tak perfektní harmonii pro vaše chuťové pohárky.
Doporučená teplota podávání: 9–11 °C
Doporučená cena: 99 Kč, www.osobnivinoteka.cz
Bistro Wine Red meat
Není pochyb o tom, že k červenému masu patří sklenka červeného vína. Doporučujeme víno, jehož výraznost a charakteristická tříslovinka zvýrazní chuť pokrmu. Právě takové je víno Bistro Wine Red meat, které díky své plnosti a lehké kořenitosti skvěle ladí například ke steaku nebo pečeni.
Doporučená teplota podávání: 13–15 °C
Doporučená cena: 99 Kč, www.osobnivinoteka.cz
Bistro Wine Red souce
Gastronomickým partnerem italské kuchyně, především oblíbených těstovin s rajčatovými omáčkami, je Bistro Wine Red sauce. Předností vína s jemně rubínovou barvou je lehká vůně peckového ovoce, chuť s jemnou tříslovinou a příjemná kyselinka, která podpoří kořenitost a výraz vašeho jídla.
Doporučená teplota podávání: 13–15 °C
Doporučená cena: 99 Kč, www.osobnivinoteka.cz
Vína z kolekce BISTRO WINE jsou k dostání na e-shopu www.osobnivinoteka.cz a v prodejnách Billa.