Nejstylovější boty jara: Balerínky 3x jinak aneb, jaké vám nesmí chybět

Vylaďte s jarem svůj outfit do naprosté dokonalosti a podtrhněte jej tou správnou obuví! Takovou, která bude dokonale stylová, bude akcentovat moderní prvky obuvnictví a obouvání a zároveň ji budete moci vzít k jakémukoli outfitu. Chybět ji nebude ani maximální pohodlnost, 100% respektování fyziologie chodidla, a dokonce ani stylovost a elegance. Ideální odpovědí, která v sobě spojuje všechny požadované prvky jsou balerínky, které se letos opět ve velkém vrací do módy. Zapomeňte ale na klasické fashion balerínky, a naopak vsaďte na barefoot balerínky! Prostě na takové, které podpoří vaše chodidlo, zajistí při chůzi pohodlí a budou splňovat i módní stránku.

Barefoot balerínky pro krásu i zdraví

Barefoot obutí je aktuálním trendem v obuvnictví. Dokonale v sobě totiž spojuje maximální pohodlí, přirozenost i zdravotní aspekty. Barefoot obuv, jako jsou například balerínky, nabízí anatomický tvar špičky s dostatkem prostoru pro prsty, které se tak o sebe nijak netlačí a nemačkají. Zároveň je tento typ obuvi dostatečně pohodlný, boty jsou měkké, přizpůsobí se chodidlu a evokují takzvaný pocit chození „na boso“. Přesně to, co naše chodidla potřebují! Podpoří se tak správné držení nohou, zdravý styl chůze bez přetěžování určitých partií chodidla, a dokonce mohou pomoci i od bolesti zad. Ideálním řešením jsou tedy nejen pro osoby s problémy pohybového aparátu, ale naprosto pro všechny.

Barefoot obutí už dávno není jen nudná, nelíbivá obuv z obchodů ze zdravotními potřebami. Dnes naštěstí na trhu nalezneme celou řadu stylových barefoot balerínek (např. od české značky Wins), které můžeme vzít k nespočtu outfitů a hodí se rovněž pro celou řadu příležitostí. „Chtěli jsme pro milovnice barefoot obouvání a balerínek vytvořit obuv, která bude stylová, funkční a zároveň i univerzální. Klasické balerínky jsme tak doplnili 6 výměnnými pásky v těch nejlákavějších barvách, aby je tak mohly doladit k celé řadě outfitů. Navíc s možností dokoupení vlněné vložky, takže skutečně maximálně využitelná obuv od jara až do podzimu,“ vysvětluje Linda Dedeciusová, majitelka české obuvní značky Wins a dodává, že výměnné barevné pásky balerínek ještě doplňují stejně barevné připínací placky, použitelné například na kabelku, tričko nebo šaty – prostě tak, aby bylo vše vystajlováno do nejmenšího detailu.

A jaké barefoot balerínky vám nesmí chybět? Balerínky Wins Rainbow Summer

Nejčerstvější novinka, balerínky české značky Wins, jsou laděny do univerzální černé barvy. Doplňuje je až 6 barevných výměnných pásků v červené, měděné, perleťové, černé, žluté nebo tyrkysové barvě. Balerínky mají dokonale měkkou a ohebnou podrážku, vynikají maximální pohodlností a anatomicky tvarovanou špičkou s dostatečným prostorem pro prsty a na noze vypadají dokonale! Hodí se pro jakýkoli outfit a příležitost. Součástí balerínek jsou v základu hned 3 barevné pásky podle vlastního výběru, a k nim i stejně barevné připínací placky. Další 3 druhy pásků lze pak navíc v případě potřeby dokoupit. Nositelka tak získá dokonalou, univerzální obuv, kterou může díky páskům libovolně obměňovat a stále mít novou a novou obuv! Balerínky Wins jsou ručně šité, přesně pro dané chodidlo.

Cena 3 980 Kč. www.wins.cz