Indie-rockový zpěvák Simon Opp vydal nový singl Fair Lady

Jednadvacetiletý hudebník Simon Opp nedávno představil další singl z plánovaného EP, které vyjde na podzim. Novinka se jmenuje Fair Lady a je poctou člověku, kterého si ve svém životě velmi váží.

Simon Opp - Fair Lady na digitálních platformách: https://bfan.link/fair-lady

„Tahle písnička vznikala v době, kdy jsem zjistil, že je moje milovaná babička v nemocnici. Jel jsem za ní a měl jsem v sobě spoustu emocí. Uvědomil jsem si, jak moc by mi v životě chyběla. Nakonec naštěstí všechno dobře dopadlo,“ popisuje vznikl singlu Simon Opp. Nový song bude součástí plánovaného EP, které by mělo vyjít na podzim a zahrnuje již vydané singly Lookin' out, lookin' in nebo Twisted Blonde. Písničku Twisted Blonde na konci února Simon dokonce pokřtil v pražském Rock Cafe, kde nadšeným fanouškům zahrál i několik dalších skladeb.

https://www.youtube.com/watch?v=GT2ohm7tQvg

Simon Opp je talentovaný zpěvák a textař, kterého média a fanoušci přejmenovali na „českého Jamese Deana“.  Tvůrčí podněty čerpá z rock'n'rollu, blues, ale má rád i pop a jazz. Žánrově inklinuje k brit-popu, v jeho repertoáru jsou ale i rockabilly anebo country-pop songy. Inspiraci nachází i u svých současníků jako je Yungblud, Harry Styles nebo kapely KALEO či Måneskin. Hraje na kytaru, baskytaru a bendžo.

Simon Opp se příležitostně živí také jako model a herec. Má za sebou úspěšné kampaně pro prémiové značky Yves Saint Laurent, Levi's, Dr. Martens a další. Zahrál si v několika seriálech a reklamních spotech.

Instagram: https://www.instagram.com/simonopp_/