Komplex minerálů z Mrtvého moře zatočí s jemnými vráskami okolo očí

Příjemně lehký gelový krém s vyhlazujícím efektem AHAVA - Age Time To Smooth, probouzí, rozjasňuje a vyhlazuje oční okolí včetně jemných vrásek. Redukuje známky únavy, kruhy i váčky pod očima. Je určený  pro všechny typy pleti (+30 )Osmoter™, což je exkluzivní přírodní komplex vyvážených minerálů z Mrtvého moře (hořčík, sodík, draslík a vápník), které prokazatelně optimalizují funkce pokožky. Je významně obohacená přirozeně solárním odpařovaným hořčíkem z mořské vody. Jako magnet přitahuje vodu, podporuje zvlhčení pokožky a zabraňuje jejímu vysušování.

Jen to nejlepší pro vaši pleť

Probouzí, rozjasňuje a vyhlazuje pokožku včetně jemných vrásek. Redukuje známky únavy – kruhy i váčky pod očima. Je navržen speciálně pro delikátní pokožku v okolí očí. Jednou z jeho předností je, že se okamžitě vstřebává. Je ideální prostředkem pro zmírnění prvních projevů stárnutí.

Název je inspirovaný tzv. osmotickou pumpou. Jde o biologický mechanismus pokožky, který dokáže aktivovat povrch kůže a čerpat důležité složky z hloubky kůže až do jejích svrchních vrstev. Kdykoliv se komplex Osmoter setká s pokožkou, stimuluje činnost této pumpy. Signalizuje ji, aby se nastartovala a absorbovala vlhkost a výživu.

Proč si krém zamilujete:

  • projasňuje a hydratuje oční okolí
  • redukuje vrásky, váčky i kruhy pod očima
  • odstraňuje veškeré projevy únavy
  • lehká a příjemná gelová textura
  • hypoalergenní složení bez škodlivých látek

Účinné složení:

  • Osmoter™ – unikátní koncentrovaná směs minerálů pocházejících přímo z Mrtvého moře. Zpracovaná speciální patentovanou technologií. V pokožce působí jako magnet, který přitahuje vodu a dodává jí tak hydrataci.
  • 3D™ Complex – patentovaná kombinace minerálů z Mrtvého moře, výtažku z datlí a řasy Dunaliella. Dodává pleti vlhkost, zmírňuje vrásky a vyhlazuje povrch pokožky. Doporučené použití: Ráno i večer krém jemně vmasírujte do očního okolí.

Cena: 1 329 Kč/30ml

Více se o přípravcích značky Aurio dozvíte na:  www.aurio.cz