Letní tipy od Annabelle Minerals

Léto je v plném proudu a s ním přichází i potřeba lehkého, zároveň však odolného a dlouhotrvajícího líčení, které nejen krásně vypadá, ale zároveň o pokožku obličeje pečuje a chrání ji. V Annabelle Minerals jsme proto vyvinuli několik produktů, jež jsou přímo stvořené pro horké a slunečné dny.

O váš vzhled nám jde v Annabelle Minerals především, ale myslíme u toho i na planetu! Proto se můžete spolehnout, že veškeré naše produkty jsou vyrobeny jen z bezpečných přírodních ingrediencí a jejich složení je zcela transparentní, nejsou testovány na zvířatech, jsou veganské, udržitelné a uložené v ekologických obalech.

Minerální make-up

Minerální make-up je díky svému složení a lehké konzistenci skvělým řešením na léto, neboť umožňuje pokožce dýchat i ve dnech, kdy je teplota opravdu vysoko. Díky obsahu oxidu zinečnatého a titaničitého navíc poskytuje pokožce přirozenou ochranu před UV zářením.

Vyberte si svou verzi makeupu:

  • Krycí: dodává vysoké krytí, které schová všechny nedokonalosti.
  • Matující: vhodný pro mastnou pleť, které propůjčí matný finiš.
  • Rozjasňující: dodá obličeji přirozené a zdravé rozjasnění.
  • Lisovaný: sjednocuje tón pleti a poskytuje přirozené krytí.

Minerální make-up Annabelle Minerals: 299 - 599 Kč.

Štětec Kabuki

Kvalitní štětec je pro dosažení bezchybného vzhledu zcela klíčový, jedině s ním je totiž možné dosáhnout rovnoměrného rozvrstvení líčidla.

Štětec Kabuki od Annabelle Minerals má husté zakulacené štětiny, které jsou šetrné k jemné pokožce obličeje a umožňují důkladné rozetření minerálního make-upu. Právě díky tomu dosáhnete vždy perfektně sjednoceného výsledku.

Štětec Kabuki Annabelle Minerals: 269 Kč

Glow Juice sérum

Není novinkou, že slunce pokožku vysušuje, což urychluje proces stárnutí. Bez vydatné hydratace se tedy  v létě nelze obejít. Glow Juice je mimořádně účinné sérum s 20% obsahem vitamínu C, které se vedle zvláčnění postará také o vypnutí, vyrovnání tónu a mladistvé rozjasnění pleti.

Sérum Glow Juice je vyrobeno na vodní bázi, tudíž se snadno vstřebává, pokožku nezatěžuje a ani na ní nezanechává lepkavý film.

Sérum Glow Juice Annabelle Minerals: 719 Kč.

Minerální tvářenky

Minerální tvářenky Annabelle Minerals jsou vyrobeny z jemných minerálních pigmentů, které dodají pleti zdravý a svěží vzhled. Odstíny Coral a Sunrise se hodí pro dosažení teplého, sluncem opáleného tónu, zatímco Honey se postará o jemný a přirozený look.

Minerální tvářenky Annabelle Minerals mají sice lehké, avšak odolné složení, navíc jsou šetrné k pleti, a jsou proto vhodné i pro citlivou pokožku.

Minerální tvářenky Annabelle Minerals: 349 Kč.

Jumbo tužky

Jumbo tužky dodají vašim rtům barvu a péči v jednom kroku, neboť jejich složení je plné blahodárných látek. Krom toho mají krémovou texturu, jež se snadno nanáší a zároveň na rtech vydrží opravdu dlouho.

Jumbo tužky jsou dostupné v několika atraktivních odstínech, které vždy vyhoví různým příležitostem a náladám. Jejich kompaktní velikost z nich činí ideální doplněk na cesty.

Jumbo tužky na rty Annabelle Minerals: 249 Kč.

Rtěnka

Rtěnka Annabelle Minerals je vyrobena z čistě přírodních složek, které nejen že dodají vašim rtům krásnou barvu, ale také je vydatně hydratují a chrání. Díky svému složení je vhodná i pro citlivé rty a zaručuje jejich dlouhotrvající perfektní vzhled.

Pět dokonalých odstínů s jemně lesklým finišem vytvoří pomyslnou třešničku na dortu vašeho líčení. Stačí si vybrat ten pravý tón pro váš make-up.

Rtěnka Annabelle Minerals, 269 Kč.