Na veletrhu FOR INTERIOR byly představeny nové koupelnové kolekce KVADRO, ANTIK a VISIT

Novinkové řady KVADRO, ANTIK či VISIT představil český výrobce koupelnového nábytku Dřevojas na letošním veletrhu FOR INTERIOR tradiční.

Kombinace zásuvek a otevřených nik v nové kolekci KVADRO, rustikální vzhled řady ANTIK nebo umyvadlové skříňky hostovské kolekce VISIT, to je stručný výčet toho, co lze spatřit na vlastní oči v rámci veletrhu FOR INTERIOR na expozici českého výrobce Dřevojas.

„Řada KVADRO vyniká tenkými liniemi korpusu. K otevřeným nikám i doplňkovým skříním ze stejné kolekce ladí stylové umyvadlo na desku,“ přibližuje Ing. Petr Blažek, ředitel společnosti Dřevojas, tradičního českého výrobce koupelnového nábytku a pokračuje: „Frézovaná čela zásuvek a frézované nohy skříněk definují rustikální řadu ANTIK. Její osobitý styl pak umocňují originální pastelové laky či ruční patina. Skříňky jsou osazeny keramickým umyvadlem Grace s praktickým vyvýšeným okrajem.“

Název řady designových umyvadlových skříněk VISIT zase napovídá, že nová kolekce bude vhodná do koupelny pro hosty. „Tato řada přináší řešení koupelnám pro hosty či samostatným toaletám v malých prostorách. Vybírat lze z jednoho, dvou nebo třídveřového provedení s otevíráním za přesah se zafrézovanou úchytkou. U menších variant širokých do 70 cm je keramické umyvadlo umístěno na středu skříňky a záleží už pouze na osobním vkusu, zda půjde o kulaté umyvadlo Circo nebo čtvercové Gladi. Od šířky 80 cm si můžete zvolit umístění umyvadla vlevo, vpravo nebo na střed. Výhodou je, že i při větší šířce skříňky zůstává její hloubka maximálně 40 cm,“ uzavírá Ing. Petr Blažek z Dřevojasu.

Kromě těchto novinek si budete moci prohlédnout například i vystavené minimalistické dveřové skříňky HOST, které jsou určeny především do malých koupelen či na toaletu.